Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  BESTE VCD-VRIENDEN,  
   

Nieuwsbrief VCD, 12 april 2017

 
         
         
   

Dag vrienden,

We zijn in de goede week. Christus heeft veel geleden voor onze verlossing. Ook zijn volgelingen en een groot deel van de wereld lijkt in barensnood en in onschuldig lijden gewenteld. Blijkbaar staat de dienstknecht niet boven zijn Meester. Christus is opgestaan uit de dood en leeft. Hij is overwinnaar! Hij kijkt niet meedogenloos toe. Hij zal rechtvaardig oordelen en elke traan van onze ogen afwissen. Ook de overwinning van zijn volgelingen zal eens zichtbaar worden.

 
         
         
      SYRIË  
   


We hebben het verschrikkelijk nieuws gehoord over de chemische aanval op een stadje Khan Sheikhou in Syrië. Pater Daniël ontmaskert goed en eenvoudig de leugen door het in zijn geschiedkundige context te plaatsen. Stuurt u ook de brief door naar kennissen zodat de waarheid bekend mag worden? Dank u wel!

NIEUWSBRIEF PATER DANIËL
7 april 2017
Het dodelijk gif van de chemische huichelarij

Lees verder >>

 
         
         
   

Door leugen en misleiding worden volken psychologisch gemanipuleerd en gewillig gemaakt voor de oorlog; het starten van een oorlog wordt uiteindelijk door leugens oppervlakkig gerechtvaardigd en ook veroorzaakt.

VERMOEDELIJKE GIFGASAANAANVAL ROEPT DE OORLOGOPHITSENDE POLITICI EN MEDIA OP OM IN HET STRIJDPERK TE TREDEN.
9 april 2017, Klaagmuur-TV
Video >>

 
         
         
   

'Als Amerikaanse marine-, raket- en grondtroepen zich niet in en rond het Koreaanse schiereiland bevonden, en als de VS niet per verdrag gebonden waren met Zuid-Korea tegen het noorden te vechten, dan zou er geen reden zijn voor Kim om raketten te bouwen om daarmee een verre supermacht te bedreigen die zijn naar binnen gerichte rijkje in de as zou kunnen leggen.'

WAT HEEFT AMERKIA MET KIM JONG-UN TE MAKEN? BONDEGENOOTSCHAPPEN ALS TRANSMISSIEBANDEN VAN OORLOG
6 april 2017, Novini.nl
Lees verder >>

 
         
         
      AGENDA  
   


Als slot willen we de agenda doorgeven. Een boeiende avond staat op het programma. Dit thema is belangrijk daar deze 'verborgen agenda' vele domeinen van de politiek beïnvloedt. Wat is het verschil tussen zionisme en Judaïsme? Waarom is Israël zo belangrijk voor hen? Wie heeft de touwtjes in handen, de politiek of de macht van het geld? Waarom blijven ze uit het beeld? Kom gerust even luisteren en breng uw eigen vragen mee. Dan maken we er samen een boeiende avond van. Hartelijk welkom!

HET ZIONISME, DE VERBORGEN AGENDA DIE ZICH ONTPLOOIT ACHTER DE SCHERMEN.
Agnes Jonckheere
Paasmaandag 17 april om 19u30 te Sint-Michiels (Brugge)
Meer info >>

 
         
         
    Nog een bezinnende Goede Week toegewenst en we hopen u te mogen ontmoeten op de lezing op Paasmaandag.  
         
         
   

www.vcd-vl.be
Zetel: Walakker 32, app 4/1
8200 Sint-Michiels
050/36 00 47 - 0499/22 39 81

Inschrijven nieuwsbrief>>