Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  BESTE VCD-VRIENDEN,  
   

Nieuwsbrief VCD, 7 mei 2017

 
         
         
     

Dag vrienden,

We brengen eerst het laatste nieuws over de Broeders van Liefde die euthanasie zouden toestaan en het bestrijden van sextortion door Child Focus. Als wereldnieuws komen Syrië en Egypte aan bod. Ook de macht van de Bilderbergergroep wordt uit de doeken gedaan door een betrouwbare stem Ad Broer. Informeren is het begin van actie. Veel leesgenot.

 
         
         
      EUTHANASIE  
   


Velen van hen vinden dan ook dat euthanasie in die gevallen verboden moet worden, temeer omdat psychisch lijden lang niet altijd uitzichtloos blijkt te zijn. Ook kan men zich grote vragen stellen bij het vermogen van psychisch lijdenden om ‘autonoom’ over hun levenseinde te kunnen beschikken. Dat zet de deur wagenwijd open naar praktijken waar de facto eerder de omgeving (medisch personeel, familie, …) over het leven van psychisch lijdenden gaat beschikken. Euthanasie kan zo té gemakkelijk een ‘praktische’ oplossing worden voor een maatschappelijk en familiaal ‘probleem’.

EUTHANASIE BIJ NIET-TERMINAAL PSYCHISCH LIJDEN
25 april 2017
Cathmed, De Belgische artsenvereniging Sint-Lucas
Lees verder >>

 
         
         
      SENSOA  
   


Eerst promoot Sensoa Sexting en dan moet Child Focus waarschuwen voor sextortion (Bron >>). Bij sextortion worden tieners via internet overtuigd om intieme beelden van zichzelf door te sturen, waarna de afpersers dreigen de beelden te verspreiden als het slachtoffer niet met geld over de brug komt. Zonder sexting ook geen sextortion. Wat je zaait zal je oogsten. Men mag vooral de persoon die sexting uitvoert niet straffen, zo luidt het. Sowieso speelt men met vuur door sexting te promoten en uit te voeren, met wie dan ook. Maar dit wil de overheid niet erkennen. De organisaties die aanzetten tot sexting zouden aangeklaagd moeten worden. Men wil dit niet verbieden omdat men anders de seksuele revolutie, die nog in volle opmars is, niet wil tegenhouden. Dan moeten onze kinderen wel met vroegseksualisering belast worden om deze fenomenen het hoofd te kunnen bieden.

Teken de petitie tegen vroegseksualisering mocht u dat nog niet gedaan hebben. Teken hier >>

 
         
         
      SYRIË  
   


Een tweekoppige draak overheerst steeds driester onze wereld: de leugens zonder grenzen van de mainstream pers en de oorlogsmisdaden zonder schaamte van de westerse grootmachten. De enen worden gebruikt om de anderen te rechtvaardigen. De westerse “beschaving” is gebouwd op oorlogsmisdaden. De zes jaar durende oorlog tegen Syrië is een misdaad met onnoembaar lijden voor het volk. Toch komen hieruit ook wonderen van goedheid, wederzijdse opoffering en heldenmoed voort.

NIEUWSBRIEF PATER DANIËL
28 april 2017
"Kastelen van de lafaards"
Lees verder >>

 

 
   

Het geweld gaat gewoon door. Ondertussen hebben de Russen ongeveer de helft van hun vliegtuigen uit Syrië teruggetrokken omdat een groot deel van IS al is uitgeschakeld. Met een veel kleiner aantal vliegtuigen hebben zij (wettelijk) ongeveer viermaal zo veel gepresteerd als de veel grotere internationale coalitie (onwettig) heeft gedaan. En de gesprekken in Astana 4 (3-4 mei) zijn ook weer voorbij. Rusland, Iran en Turkije zullen zich inzetten om in Syrië vier belangrijke veilige zones te maken, waar het geweld kan afnemen en de humanitaire hulp verbeteren. Dit gaat morgen in en duurt voorlopig een half jaar. Het was een plan van Rusland. De secretaris-generaal van de VN, Antonio Guterres heeft het plan al verwelkomd. Nu maar hopen dat het ook nageleefd wordt.

NIEUWSBRIEF PATER DANIËL
5 mei 2017
Naar een atoomoorlog?
Lees verder >>

 
         
         
      EGYPTE  
   


Het is de moeite om het interview van Peter Verlinden met de weduwe van President Sadat te bekijken. De relatie Egypte Israël wordt goed weergegeven. De Zesdaagse Oorlog en de Camp David-akkoorden komen aan bod. Voor sommigen betekende het ontstaan van de Staat Israël de start van de radicalisering.

WEDUWEN NA DE VAL – EGYPTE. PRESIDENT SADAT WOU ALS EERSTE VREDE MET ISRAËL
Te bekijken onder deze link >>

 
         
         
      BILDERBERGGROEP  
   


De Russische journalist Peter Odintsov zou op 30 mei 2011 in Moskou een interview hebben afgenomen met een Zwitserse oud-bankier over de geheimzinnige Bilderberggroep. Dat jaar was de groep bijeen in het Zwitserse Sankt Moritz. Odintsov stelde tijdens het gesprek vragen over onder meer de Zwitserse bankier Josef Ackermann en Christine Lagarde, satanisme en pedofilie. Het interview is opgenomen in het boek Geld komt uit het niets van econoom Ad Broere. De bankier verklaart betrokken te zijn geweest bij de uitbetaling van een huurmoordenaar, die in opdracht van een buitenlandse inlichtingendienst een leider van een derdewereldland moest uitschakelen.

ZWITSERSE OUD-BANKIER ‘DOET BOEKJE OPEN OVER ONZICHTBARE MACHT BILDERBERGGROEP’
19 April 2016, T2W
Lees verder >>

 
         
         
      AGENDA  
   


PATER DANIËL STELT ZIJN BOEK VOOR. ~ Hoe een paus gelijk kreeg

  • In Brugge : Woensdag 17 mei om 19u30 in Sint-Michiels (bij Brugge)
    Meer info >>
  • In Postel : In de Rafaëlzaal van het gasthof van de Abdij Postel (Abdijlaan 16, 2400 MOL-POSTEL) Vrijdag 2 juni om 19.00 u.

Boek bestellen >>

 
         
         
      Dank u wel voor het verspreiden van deze informatie zodat velen de waarheid horen. En we hopen u te ontmoeten op de voorstelling van het boek van Pater Daniël.  
         
         
   

www.vcd-vl.be
Zetel: Walakker 32, app 4/1
8200 Sint-Michiels
050/36 00 47 - 0499/22 39 81

Inschrijven nieuwsbrief>>