Is deze mail niet leesbaar, ga dan naar de online versie>>  
     
  BESTE VCD-VRIENDEN,  
   

Nieuwsbrief VCD, augustus 2017

 
         
         
   

Dag vrienden,

De vakantie doorbreekt onze regelmaat. Hierdoor krijgt u nu de brieven van Pater Daniël van de maand juli in één keer toegezonden. Venezuela, een land waarvan ook hun soevereiniteit onder druk staat, willen we kort even belichten. Voorts komt de onrust op de Tempelberg omwille van het plaatsen van detectiepaaltjes aan bod.
Over de goedgekeurde vaccinatieplicht van 10 vaccinaties in Italië vindt u meer en het spuiten van chemicaliën om de zonnewarmte tegen te houden. De regering heeft de begroting op orde gekregen. Dat Belfius wordt verkocht om de Arcospaarders tegemoet te komen, is een strategische zet waarbij we een eigen bank kwijtspelen. Niet om gelukkig over te zijn. En als flexi-jobs de vaste arbeidscontracten vervangen geeft dit weinig werkzekerheid.

 
         
         
      SYRIË  
 

 


'Toch is het eigenlijk resultaat van de Arabische lente precies het tegendeel van wat beoogd werd: de moslimbroeders worden verdreven, Iran, Syrië, Irak zijn sterker dan voorheen, het Angelsaksisch imperialisme is aan het uitsterven, Rusland, China en Iran zijn van de unipolaire wereld een multipolaire aan het maken en brengen hoop op een herstel van het UNO charter en het internationale recht. En onze eigen ervaring van de laatste dagen leert ons dat de strijd tegen de terroristen hier aan de Libanees-Syrische grens zo goed als voorbij is.'

NIEUWSBRIEVEN PATER DANIËL
Lees verder >>

 
         
         
      NVA  
   


Twee jaar terug gaf minister van Defensie Vandeput van NVA toestemming om met onze F16's te bombarderen in Syrië zonder goedkeuring van het land zelf, met de nodige burgerslachtoffers. Parlementsleden Karel Vanlouwe en Peter Luykx van N-VA stelden onlangs hun resoluties voor waarbij gepleit wordt een speerpunt te maken van de bescherming van religieuze minderheden in het buitenlandse beleid, natuurlijk een goede inzet. Deze bombardementen doen de haat tegenover het christelijke Westen en zijn bondgenoten alleen maar toenemen en doen de Islam radicaliseren. Hieronder lijden de christenen in het Midden Oosten. Tevens keurt de NVA economische sancties goed tegenover Syrië en dan is men verbaasd dat de christenen naar Europa vluchten. Misschien moeten Theo Francken en de parlementsleden even Minister Vandeput aanspreken hierover. Want dweilen met de kraan open is lastig.

Lees meer >>

 
         
         
      VENEZUELA  
   


Bolivia, dat momenteel in de VN-veiligheidsraad zit, heeft onlangs het bombardement van Amerika op Syrië, via zijn ambassadeur, heel scherp afgekeurd. Ook steunt het de huidige regering van Venezuela. De VS ondersteunt de oppositie en forceert een regeringswissel. Men wil de verkiezingen over een volkscommité om de grondwet te democratiseren die op 30 juli worden gestemd dwarsbomen. Ze azen op de Venezolaanse aardolie en verfoeien de samenwerking met Rusland. De VS wil het samenwerkingsverband ALBA ( Latijns-Amerikaanse Unie) zien afbrokkelen. De landen die het VS-imperialisme niet steunen worden uitgesloten van de plaatsvervangende Zuid-Amerikaanse Unie (UNASUR)!
Latijns-Amerika is zonder kernwapens, een bewust keuze van de leiders daar.

EVO MORALES, PRESIDENT VAN BOLIVIA “DE WERELDBEVOLKING MOET NADENKEN OVER HET AMERIKAANSE IMPERIALISME” 13.07.2017, Klaagmuur-TV
Lees verder >>

 
         
   

Venezuela beschikt over de grootste oliereserves in de wereld. Saoedi-Arabië staat op de tweede plaats. Dat er veel short aan de democratie in Venezuela is waar. Maar waarom steunt men de oppositie in Venezuela en loopt men graag over de rode loper van Saoedi-Arabië, een land waar zelfs geen verkiezingen bestaan! (De verkiezing van de leden van de grondwetgevende vergadering had net tot doel om de stem van het volk te horen. ) Dat het economisch niet goed gaat in Venezuela is omdat het land al jaren wordt geteisterd door een economische oorlog door de economische elite van het land, hierin gesteund door landen als Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk en Spanje, maar vooral door de VS.

RECHTSE KRACHTEN VAN VENEZUELA WILLEN EEN STAATGREEP VOOR EIND JULI.
Lees verder >>

Meer info >>

 
         
         
      ISRAËL  
   


Sinds enkele dagen halen de hoog opgelopen spanningen tussen Israël en Palestina weer overal ter wereld de media. Gisteren kwamen er honderdduizend mensen op straat in Jeruzalem tegen de Israëlische controle voor de Al-Aqsa moskee. Er is veel protest over het feit dat de Israëlische regering detectiepoortjes heeft geïnstalleerd bij de ingang van de Al-Aqsa moskee. Het is Jordanië dat de Islamitische heiligdommen in Jeruzalem beheert, niet Israël. Er is nochtans een onderlinge afspraak met de Palestijnen dat de Joden niet de Tempelberg betreden, zij bidden aan de Klaagmuur. Toch zien we pogingen om deze afspraak te negeren.

ONRUST OP DE TEMPELBERG OMWILLE VAN DE DETECTIEPOORTJES. 30 juli 2017, Agnes Jonckheere
Lees verder >>

 
         
         
   

Het incident op de Tembelberg is zeer te betreuren. Geweld gebruiken, kan men niet goedkeuren. Het is echter geen losstaand feit. Wat hieraan vooraf ging kan u hier lezen.

'PLOTSE SPANNING ROND OOST-JERUZALEM'?
25 juli 2017, Christophe Callewaert
Lees verder >>

 
         
         
   

Vrome joden hebben zich altijd fel verzet tegen het zionisme. Sinds Israël bestaat, groeide er echter een feitelijke coalitie tussen zionisten en vrome joden, al blijft een minderheid principieel tegen de seculiere staat gekant. Dit joodse antizionisme is een groot taboe in de media. Professor Yakow M. Rabkin (1945), historicus aan de Universiteit van Montreal, geeft een historisch overzicht van dit bijna vergeten orthodoxe verzet.

BOEK: IN NAAM VAN DE THORA. DE GESCHIEDENIS VAN DE ANTIZIONISTISCHE JODEN door Yakov M. Rabkin
Lees verder >>

 
         
         
   

Het Israëlische staatsrabbinaat heeft onlangs een lijst van 160 personen bekendgemaakt van wie de bewijsstukken van de Joodse identiteit niet erkend worden. Een rabbijnse autoriteit die marsorders aanvaardt van een land dat volgens de Torah niet mag bestaan, ontbreekt in ieder geval de bevoegdheid om het begrip joods of niet joods te valideren of ongeldig te maken.

TWEE VERSCHILLENDE GELOOFSOVERTUIGINGEN.
True Thora Jews, 16 juli 2017
Lees verder >>

 
         
         
      VACCINATIEPLICHT  
   


ITALIË STEMDE DEZE WEEK VOOR VACCINATIEPLICHT, PERS, POLITIEK & DE BIG PHARMA VORMDE ÉÉN STRIJD! Enige tijd geleden besteedden alle grote kranten, radio- en tv-stations aandacht aan het wetsvoorstel om vaccins verplicht te stellen in onder andere Italië en eerder al Frankrijk. Dat is ondertussen gewetenloos door het parlement gestemd en dus verplicht gesteld. Volkswil of niet. En dat terwijl er door miljoenen mensen in Italië al wekenlang, in alle grote steden bijna dagelijks geprotesteerd werd, toch horen we hier geen enkel woord over het protest in onze pers. Hoe is dat mogelijk?

HET PERSBERICHT DAT JOURNALISTEN NIET GEKREGEN HEBBEN?
Door Frankema
Lees verder >>

 
         
         
      OPWARMING AARDE  
   


Wetenschappers willen nog meer de zon dimmen door chemicaliën in de lucht los te laten om de opwarming van de aarde te stoppen. Hiermee geven ze vooreerst toe dat de opwarming van de aarde niet gebeurd door de mens maar door de zon. Wetenschappers zeggen reeds geruime tijd dat niet de mens, maar de vermeerdering van zonne-uren de oorzaak is. Een dergelijke piek van zonne-uren was er ook enkele eeuwen terug en dan was er nog geen industrie. De zon verduisteren is niet nieuw. Nu worden reeds chemtrails gespoten om het ‘ozongat’ te dichten. Die dienen als buffer om de schadelijke stralen van de zon tegen te houden. Geeft men nu eindelijk toe dat er chemtrails de lucht bevuilen?

WETENSCHAPPERS DIMMEN DE ZON OM OPWARMING AARDE TE STOPPEN.
26 juli 2017, Reuters
Lees verder >>

 
         
   

Graag verwijzen we naar dit boek en de video die de belangrijkste dingen op een rijtje zet.

BOEK: "TERRA INCOGNITA ONZE PLANEET REDDEN IN 80 DAGEN." door Marc A. Juncker
Video >>

Korte inhoud >>

 
         
         
      BELFIUS  
   


Belfius zou voor de helft worden verkocht. Om deze verkoop te rechtvaardigen gaat men de Arcospaarders tegemoet komen. Of dit voorstel aanvaard zal worden hogerop is maar de vraag. CD&V is meer begaan met zijn eigen prestige dan met het welzijn van het land. Belfius is een bank van de staat. Bij de verkoop zal de winst terug terecht komen bij de geldelite die zo'n bank kan opkopen. We moeten het niet meer van de politiek verwachten maar eigen alternatieven opstarten. Steun het project De Blije B. Als er genoeg leden zijn, gaan ze van start. Doet u ook mee?

400 MILJOEN VAN BELFIUS GERESERVEERD VOOR ARCOSPAARDERS.
Lees verder >>

 
         
         
   


Hartelijk dank voor uw interesse. Stuur deze nieuwsbrief gerust door en geniet nog van een heerlijke zomer.

Samen sterk!

 
         
         
   

www.vcd-vl.be
Zetel: Walakker 32, app 4/1
8200 Sint-Michiels
050/36 00 47 - 0499/22 39 81

Inschrijven nieuwsbrief>>